Дата та час проведення: 2 квітня 2013 року, 19.00

Місце проведення: Будинок офіцерів

Студентська весна

Організатори:

  • громадська організація «Розвиток.Розвиток»;
  • Команда КВН «Вінницькі Перці»
  • за підтримки Вінницького міського голови Володимира Гройсмана

2 квітня 16 навчальних закладів, продовжуючи змагання у фестивалі «Вінницька студентська весна», виборюватимуть звання «Найкращої студентської команди КВН».

Фестиваль «Вінницька студентська весна», захопивши у свої турнірні етапи вже понад тисячі студентів вінницьких навчальних закладів, не міг обійти стороною найпопулярнішу гру серед студентів – КВН. У цій грі студенти мають змогу представити найрізноманітніші свої уміння - і вправно поводитись на сцені, і жартувати, і співати, і танцювати…

Команди підготували влучні жарти та яскравий гумор, які вони представлять у форматі гри: «Фрістайл» .

Веселу та святкову атмосферу забезпечуватимуть ведучі гри - «Вінницькі Перці» - Дмитро Голубєв та Олександр Теренчук.

Для професійного та неупередженого суддівства до складу журі організатори запросили відомих особистостей нашого міста, у минулому гравців різних команд КВН, які не з чуток знають про усі особливості цієї гри.

Усі набрані командами бали за результатами суддівського оцінювання зарахуються до загального рейтингу учасників фестивалю.

Боротьба у фестивалі загострюється, адже попереду змагання з «Видовищної програми», «Соціального проекту» та футболу.

Раніше ми повідомляли про те, 20 березня у Вінниці відбувся перший етап цьогорічного міжвузівського фестивалю «Вінницька студентська весна», у якому перемогу здобула команда з педуніверситету.



Переглядів: 5577
Поширень: 0