На базі Вінницького національного технічного університету (Інститут автоматики, електроніки та комп’ютерних систем управління) з 9 по 12 квітня пройде Відкрита Всеукраїнська олімпіада з спеціальності «Системи управління та автоматики», що присвячується до Дня космонавтики.

Всеукраїнська студентська олімпіада

На неї приїдуть студенти з усіх куточків України – від Буковини до Донбасу.

За всю, 14-річну, історію змагань у олімпіаді взяло участь більше 300 найобдарованіших студентів з 25 різних вишів, а також країн близького зарубіжжя.

Головною метою олімпіади виявлення, відбір та підтримка обдарованих, найталановитіших студентів країни та обмін досвідом серед викладачів ВНЗ України з метою вдосконалення навчального процесу.

Як розповідає Анатолій Степанович Васюра – директор Інституту автоматики, електроніки та комп’ютерних систем управління та заступник голови оргкомітету турніру ідея створення олімпіади прийшла спонтанно, та її рівень, як визнають гості з інших міст і представники Міністерства освіти дуже високий.

Цьогоріч участь у інженерних баталіях прийме понад 60 студентів з 17 ВУЗів.

У минулому році наші студенти посіли одразу 2 призових місця, що показало високий рівень підготовки майбутніх інженерів Вінниці.

Всеукраїнська студентська олімпіада


Переглядів: 3548
Поширень: 0