Перший? Вже більше 8 років ми, оргкоманда проекту UNIDREAM, проводимо різноманітні всеукраїнські освітні проекти, школи і табори. За цей час ми отримали величезний практичний досвід реалізації, тому, ми трохи знаємо рецепт успіху такого проекту і впевнено можемо стверджувати, що він насправді перший і не має аналогів.

- Будь першим! - http://unidream.org/

- Літній? Невже якісно навчатись і відпочивати одночасно можливо? Можливо з UNIDREAM! Ми добре продумали навчальну програму так, щоби Ти встигав і навчатись, і відпочивати і саме для цього ми обладнали всім необхідним для навчання базу відпочинку на березі Чорного моря.
І головне: вартість відпочинку + вартість навчання = вартість відпочинку.
Відпочивай зі змістом!

- Унікальний? UNIDREAM дозволяє одночасно навчатись і спілкуватись більше ніж 150-ти учасникам по 5-ти окремим навчальним програмам. Це дозволить учасникам допомагати один одному втілювати отримані знання та навички в життя під час практичних занять і, найголовніше, обмінюватись отриманими досвідом, емоціями і враженнями :)
Неповторний досвід!

- Інноваційний? Тільки надсучасні методи навчання, новітні знання і професійні спікери й досвідчені тренери-практики – інше UNIDREAM собі не можемо дозволити. Ми постійно навчаємось і вдосконалюємось, щоб відповідати актуальним вимогам тих, кого хочемо навчати. Ми отримуємо задоволення від своєї праці, тільки коли бачимо реальні результати.
Сучасне навчання!

- Освітній? Ми прагнемо змін на краще навколо і якісна освіта – це те, що, прискорить втілення наших мрій. Ми віримо, що навчатись з комфортом, задоволенням і неймовірним бажанням реально і залежить це як від тих, хто навчає, так і від тих, хто навчається. Тому UNIDREAM завдяки ТОБІ має одночасно стати і альтернативою, і прикладом для класичної освіти.
Мрія здійснюється!

UNIDREAM поєднав в собі не просто 5 навчальних програми, а 5 освітніх проектів, кожен з яких має свою історію успіху.



Переглядів: 3633
Поширень: 0