Сергій Татусяк та Володимир Продивус обговорили план роботи на найближчий місяць с президією студпарламенту

Депутати обговорювали майбутні проекти та роботу СПВ загалом. Володимир Продивус наголосив на тому, що він з радістю підтримає всі ідеї та напрацювання депутатів та буде продовжувати співпрацю з СПВ.

Сергій Татусяк та Володимир Продивус обговорили план роботи на найближчий місяць с президією студпарламенту

Також, було піднято питання щодо закріплення депутатів СПВ помічниками за депутатами Вінницької обласної Ради на громадських засадах. Сергій Пилипович поділився своїми думками стосовно того, яким повинен бути студпарламент ІІІ скликання, висловив своє бачення стосовно внутрішньої роботи молодіжних парламентарів, наголосив на важливості відкритості спілкування та відсутності подвійних стандартів, зауважив те, наскільки важливо в наш час прислухатись до проблем молоді та намагатись допомогти їм у вирішенні цих проблем, адже студентсво є ініціатором багатьох новації та реформ.

Депутати студпарламентуДепутати студпарламенту

Крім того голова обласної Ради висловив сподівання на активну позицію та підтримку молоді у питанні Євроінтеграції України та вніс пропозицію, щодо проведення обговорення цієї теми за участю депутатів СПВ та представників влади за круглим столом.



Переглядів: 9427
Поширень: 0