17 листопада 2013 року в міському палаці мистецтв у одній грі розігрувалось одразу два трофеї: звання переможця Веселої Ліги та Кубок Вінниці.

Кубкові пристрасті на Міжнародний  день студентів

Цікаво, що з п\'яти розіграшів, що були до тепер, Кубком нашого міста володіли тричі вінницькі команди, а двічі команди з Рівного. Шостий фінал теж затаїв у собі інтригу протистояння Вінниці та Рівного.

Проти наших команд торговельно-економічного інституту «Без малейших причин», аграрного університету «ВАУ» та політеху «Інженери» на сцену вийшла змагатися «майже» жіноча збірна Рівного «Що є, того не відняти». Гості розпочали досить впевнено і після двох конкурсів випереджали найближчих переслідувачів більш ніж на 2 бали. Але конкурс відео, на якому команди мали показати як проходить студентська сесія, перевернув все верхи дригом, що дозволило наблизитись до лідерів команді «Інженери». Останній конкурс розставив остаточно всі крапки і не на користь команди гостей. Кубок Вінниці сезону 2013 року та головний приз від міського голови дістався команді вінницького політеху!

Звання переможця веселої Ліги Вінниці розігрувалося третій сезон. Цього року за нього боролися команди першої гімназії «Броколі», технічного коледжу «Выше крыши», училища культури «Ниче так» та збірної «ГПЗ-18». На спринтерській дистанції всього в три конкурси найвищий клас гумору показали коліжани. Вони і стали господарями головної відзнаки - великого переможного ведмедя.

Всі команди, які в цей день творили свято, отримали призові торти від відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради та пляшки з солодкою водою від ТМ Караван.

До завершення сезону у міській лізі КВН «Вінни(ця) Пух» залишилась ще одна гра. Це фінал чемпіонату, в якому грали протягом року найсильніші команди міста і України. Чи зможе втретє команда «БезНа» перемогти у фіналі дізнаємось 1 грудня. Саме цього дня в тепер уже далекому 1962 році у нашому місті пройшла сама перша гра КВН. І саме цій даті присвячують свої перемоги чемпіони нових поколінь.



Переглядів: 4238
Поширень: 0