Сьогодні, 27 листопада, вони колонами пройшли вулицями від своїх університетів до Театральної площі аби сказати своє «Так!» європейському вибору України. Найчисельнішими на площі виявились студенти політехнічного та педагогічного університетів.

Студенти Вінниці сказали «Так!» Європі

Декому, аби підтримати акцію, довелось тікати з пар. Комусь за це, навіть, перепаде, адже, як зізнаються студенти, далеко не у всіх ВУЗах керівництво підтримало бажання молоді.

Студенти Вінниці сказали «Так!» Європі

- Нам кажуть, що влада й так все робить для того, щоб ми підписали асоціацію з Євросоюзом, кажуть, навіщо нам ті акції... Доведеться відпрацьовувати пропущені пари. Але це завтра, сьогодні ми хочемо показати, що у Вінниці молодь також активна, що нам не байдуже майбутнє країни і ми з усіма прагнемо зробити його кращим, - кажуть двоє хлопців з Вінницького технічного коледжу, однак називатись із зрозумілих причин не хочуть.

Студенти Вінниці сказали «Так!» Європі

Зібравшись на Театральній, студенти рушили організованою колоною до аграрного та медичного університетів із закликами приєднатися тамтешніх студентів, які з різних причин не змогли узяти участь у акції.

Відео з сайту www.vinbazar.com



Переглядів: 6700
Поширень: 0