З 01 квітня по 04 квітня на базі Вінницького національного технічного університету відбуватиметься фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки. Інтелектуальне студентське змагання, метою якого є підвищення якості підготовки фахівців з зазначеного напрямку та пошук обдарованої студентської молоді відбуватимуться на базі Вінницького національного технічного університету.

Олімпіада проводиться у формі індивідуального змагання, шляхом розв’язку теоретичних завдань з п’яти фундаментальних дисциплін підготовки фахівців радіотехніки. Як зазначив голова організаційного комітету ВСОРТ-2014 д. т. н., професор Павлов С. В.: "Кожного року рівень проведення цієї Олімпіади у стінах Вінницького національного технічного університету суттєво підвищується. Про це свідчить як значна кількість зацікавлених спонсорів та інформаційних партнерів так і відзиви самих учасників. Крім того, цього року в рамках проведення Олімпіади вперше буде проводитись виставка-конкурс студентських радіоаматорських розробок та фігурок з радіодеталей, під час проведення якого планується проведення реєстрації рекорду України. І навіть сьогоднішній складний для країни в цілому час очікуємо на значну кількість учасників зі всієї України."

Цього року до оргкомітету надійшло більше 40 анкет учасників, переможців університетських змагань, від вищих навчальних закладів, в яких здійснюється навчання фахівців з напряму підготовки "Радіотехніка", з 15 регіонів України.

Всеукраїнсьаї студентська олімпіади з радіотехніки

Детальніше на офіційній сторінці – http://www.vsort.org.ua



Переглядів: 3524
Поширень: 0