Вже другий рік поспіль у Вінниці проходить загальноміський студентський конкурс «Студенти мають таланти». Організаторами заходу є Вінницька молодіжна рада та Студради навчальних закладів. Конкурс проходить під патронатом відділу у справах молоді та туризму. Цьогоріч кастинги, які пройшли у всіх навчальних закладах міста I-IV рівнів акредитації, розпочалися ще з 4 лютого. Загалом у них взяло участь більше 200 студентів. Молоді люди демонстрували різносторонні таланти: співали, грали на музичних інструментах, танцювали, показували фокуси, світлове шоу, спортивні досягнення, складали кубик Рубика із закритими очима та багато іншого.

«Цей конкурс дасть можливість побачити вміння людей, які живуть з нами в одному місті, але мають таланти не гірші ніж ті, які показують на популярних нині телевізійних шоу», – запевняє організатор конкурсу, голова Вінницької Молодіжної Ради Дмитро Мира.

«У Вінниці живе дуже багато талановитих людей, здібності яких потрібно демонструвати на загал. Творчим людям важливо мати можливість показати свої здобутки глядачам, позмагатися з однолітками. Для цього й потрібні подібні конкурси», - розповідає організатор Марина Олексієнко.

У квітні в міському палаці мистецтв «Зоря» відбудуться три етапи фіналу. 23 квітня о 17:00 пройде фінал серед професійно-технічних училищ, цього ж дня о 19:00 відбудеться фінал серед коледжів та технікумів, а 24 квітня о 18:00 у фіналі змагатимуться представники інститутів та університетів.

Учасники, які займуть перші місця у кожному з етапів фіналу отримають по 5 тисяч гривень. Ті, хто посядуть другі місця, - по тисячі гривень та абонемент від спортивного клубу «Нокаут». За третє місце – 500 гривень та безкоштовна поїздка по Україні від тур-клубу «Бідняжка».

Вхід на фінал по квитках. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 096-68-55-983 та за посиланням http://vk.com/studenty_mayut_talanty


Переглядів: 3516
Поширень: 0