Вже другий місяць у Вінниці триває фестиваль «Вінницька студентська весна-2014». Щороку у конкурсах та заходах цього фестивалю беруть участь тисячі вінницьких студентів, які навчаються у професійно-технічних, вищих навчальних закладах І-ІІ та ІІІ-IV рівнів акредитації. Організатором фестивалю є Громадська організація «Розвиток. Розвиток», захід проходить за підтримки команди КВК «Вінницькі Перці». Партнером змагань є Вінницька міська рада.

Цьогоріч у рамках фестивалю вже відбулися змагання з КВК . А 24 квітня о 16:30 у залі засідань міської ради стартує фінал змагань на тему «Механізм залучення коштів на реалізацію студентських ініціатив». «Лідери вищих навчальних закладів представлять власні проекти, спрямовані на розвиток активності студентства Вінниці, вдосконалення професійних навичок, піднесення патріотичного духу, організації дозвілля, культурно-мистецьких заходів тощо. Фіналісти не лише пропонуватимуть ініціативи, а й продемонструють можливі шляхи залучення коштів на їх реалізацію», – каже голова ГО «Розвиток.Розвиток» Ірина Борзова.

Оцінювати студентські ініціативи буде журі фестивалю, до якого входять громадські діячі, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, благодійних фондів тощо. Переможець турніру стане володарем гран-прі фестивалю у номінації «Соціально-інтелектуальний напрямок» та буде нагороджений дипломом, кубком та грошовою винагородою у розмірі дві тисячі гривень.

Попереду на учасників «Студентської весни» чекає змагання з футболу, вокалу, хореографії, оригінального жанру та офіційне нагородження всіх учасників та призерів фестивалю.



Переглядів: 3293
Поширень: 0