Це чудова нагода для студентів будь-якого напрямку поспілкуватись з майбутніми роботодавцями, дізнатись про умови праці та стажування у провідних компаніях Вінниччини та навіть назначити інтерв’ю на роботу, про яку давно мрієш, не виходячи за межі свого вузу! Адже стенди компаній та їх представники будуть чекати на студентів у вестибюлі 2-го корпусу ВНТУ. Також ярмарок допомагає і компаніям, підшукуючи потенційні кадри серед студентів старших курсів та молодих науковців університету та рекламуючи компанію серед студентів молодших курсів. Цьогоріч у заході будуть представники Метінвест (найбільший в Україні виробник залізорудної сировини та сталі), SysIQ (один з провідних розробників програмного забезпечення в Україні), Techno (міжнародна постійно зростаюча ІТ-компанія) та ВТН (найбільший виробник автомобільної електроніки в Україні).

До початку та протягом ярмарки студенти мають унікальну можливість заповнити анкету-резюме на сайті ЯК, де на них уже чатують рекрутери компаній-учасників заходу. Якщо резюме студента відповідає вимогам на посаду у компанії і він успішно проходить інтерв’ю, студент стає новим щасливим членом команди компанії.

Ярмарок кар’єри власними силами організовують активні небайдужі студенти-учасники європейської студентської організації BEST(Board of European Students of Technology), які навчаються у ВНТУ. Ярмарок кар’єри 2014 є четвертим на їх рахунку. Окрім ярмарку, члени Вінницького осередку BEST щорічно проводять ІТ-хакатон, інженерні змагання EBEC, літній освітній курс для студентів з Європи, організовують культурні обміни. Словом, роблять усе, що в їх силах, для яскравого, повного, цікавого студентського життя та для мотивації, активізації студентів ВНТУ.



Переглядів: 4191
Поширень: 0