У зв’язку із початком навчального року у Вінницькій Молодіжній Раді відбулось переформатування основного складу. Як і минулого року до її складу увійшли представники із усіх вищих навчальних міста, молодіжних громадський організацій та «Союзу старшокласників «Лідер». 

- Минулого року ми втілили в життя безліч молодіжних проектів та ініціатив. Сподіваємось, що цього річ їх стане в два а то і в три рази більше. Адже усі, хто входять до складу Вінницької Молодіжної Ради надзвичайно талановиті, здібні та працьовиті, - розповідає голова Вінницької Молодіжної Ради Мира Дмитро.

Вінницька Молодіжна Рада оновила свій складВінницька Молодіжна Рада оновила свій склад

- Склад Вінницької Молодіжної Ради становить 51 особу. З них голова, двоє заступників, керуючий справами, секретар та шість комітетів: комітет з питань культурно-масової роботи, комітет з питань фінансової політики, регламенту та дисципліни, комітет з питань спорту та здорового способу життя, комітет з питань зв’язків з громадськістю, комітет з питань освіти і науки, комітет з питань соціальної політики, екології та охорони здоров’я, - каже керуюча справами Вінницької Молодіжної Ради Олексієнко Марина.

На першому офіційному засіданні, що проходило у залі засідань Вінницької міської ради, молодь обирала керівництво та голів комітетів, підводила підсумки минулого року та готувалася до нових проектів.

Вінницька Молодіжна Рада оновила свій складВінницька Молодіжна Рада оновила свій склад

- В найближчих планах у нас продовження проведення акції «Молодь, допоможи героям АТО», проведення флеш-мобу «Єдина країна», який, доречі, ми хочемо занести у Книгу рекордів України, також це проведення козацьких забав та чемпіонату гри у «Пін-бол» між ВУЗами, - ділиться заступник голови Вінницької Молодіжної Ради Дуда Ірина.



Переглядів: 7622
Поширень: 0