Студентів Донецького національного університету поселять у гуртожитках Вінниці. Про це на нараді у голови Вінницької облдержадміністрації Анатолія Олійника повідомила перший заступник директора Департаменту освіти і науки Олена Чорна.

Вона зазначила, що Міністерством освіти і науки України, враховуючи думку викладацького та студентського колективів, було прийнято рішення про переведення Донецького національного університету до Вінниці. Відтак, з метою визначення кількості студентів та викладачів, котрі виявлять бажання продовжити навчатися та працювати у Вінниці, на сайті Міністерства була організована електрона реєстрація всіх охочих.

У свою чергу Вінницька міська рада запропонувала приміщення для майбутнього навчального корпусу – адміністративну будівлю заводу «Кристал».

У місті працює робоча група університету, яка має підготувати всі умови для переведення. На сьогодні ректор Донецького національного університету продовжує ознайомлюватись із запропонованими приміщеннями, які після переведення ВУЗу слугуватимуть в якості університетського корпусу та гуртожитків.



Переглядів: 3221
Поширень: 0