17 листопада вінницькі студенти нестандартно відзначили свій Міжнародний день. Святкування розпочали чемпіонатом з пейнтболу. До гри долучились і хлопці, і дівчата.

Змагання проходилиз 11 до 18 годин в пейнтбольному клубі «Спарта», що знаходиться в Центральному парку культури і відпочинку. Всього у чемпіонаті взяло участь 20 команд, які представляли свої навчальні заклади. Кожна збірна складалась із п\'яти осіб, незалежно від статі. Гра проходила у два етапи за олімпійською системою – навиліт.

студенти грають у пейнтбол

Учасники змагань були дуже задоволені можливістю спробувати свої сили в пейнтболі.

– Сьогодні я вперше грав у пейнтбол. Від цього багато позитивних емоцій. Однин раз я влучив у суперника, і мене тут же «підстрелили». Намагався діяти «від оборони», надійно, ховаючись за перешкоди. На жаль, сьогодні наша команда програла, – сказав студент Вінницького технічного коледжу Руслан Шандрук. – Вважаю, що зв’язку з проведенням АТО молодь має опановувати навички володіння зброєю хоча б на початковому рівні. Пейнтбол допомагає в цьому, дає можливість хоча б потримати в руках зброю.

студенти грають у пейнтбол

В перервах між іграми команди зігрівались чаєм та кавою, грілись біля багаття та співали пісні під гітару.

- Ми раді, що нарешті втілили ідею з пейтболом у життя. Усі гравці задоволені, усі переповнені позитивними емоціями. Сподіваємось, що ця гра стала гарним подарунком до Дня студента. До речі, ще один подарунок нашим студентам зробила Вінницька міська рада, надавши їм безкоштовний проїзд у цей день. Це дуже приємно, особливо зважаючи, що у студентів завжди не вистачає коштів, - посміхається голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро.

студенти грають у пейнтбол

Після запеклих боїв організатори визначили переможців, ними стали учасники команди Вінницького технологічно-промислового коледжу ВНАУ. Друге місце посіла команда Вінницького національного аграрного університету, а на третьому місці опинилася команда Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

студенти грають у пейнтбол

- Емоції просто зашкалюють, це незабутні відчуття, рівень адреналіну переходить усі межі. Ми плануємо і надалі збирати команду та проводити вихідні за грою у пейнтбол, - розповідає учасник команди-переможниці Саушкін Ростислав.



Переглядів: 4705
Поширень: 0