Вчора, під час чергового засідання Вінницької молодіжної ради при міському голові до її складу були прийняті студенти Донецького національного університету. Гостей ознайомили із завданнями органу, представили досягнення та запросили до участі в заходах до Різдвяних та Новорічних свят.

27 листопада у місті відбулося чергове засідання Вінницької молодіжної ради. Юнаки та дівчата обговорювали плани на наступний місяць. Так, в грудні вони планують провести масштабний флешмоб, «Вечорниці зі Святим Миколаєм», «Андріївські вечорниці», «Парад Дідів Морозів і Снігуроньок», привітати дітей-сиріт із Новорічними святами.

Також на цьому засідання до складу Вінницької молодіжної ради було прийнято студентів Донецького національного університету, який тимчасово переїздив до Вінниці в зв’язку з подіями на Сході.

До складу молодіжної ради Вінниці увійшли студенти Донецького національного університету

«Ми дуже раді, що молодь із ДонНу долучиться до нашої роботи. Зі свого боку, ми створимо усі умови, щоб вони почувалися як у дома, брали участь у розвитку молодіжного міста та активно проводили дозвілля і студентське життя», – розповідає голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро.

Ще однією подією на засіданні стало вручення сертифікатів Книги рекордів України за організацію найбільшого в Україні гербу, створеного за участі людей. Сертифікат отримав кожний навчальний заклад, який взяв участь в організації флешмобу «Єдина країна».



Переглядів: 5530
Поширень: 0