Вчора у Вінниці відбувся щорічний турнір з боулінгу серед вінницьких студентів. За перемогу змагалися більше ста студентів з усіх навчальних закладів Вінниці. Чемпіонат проходив окремо між університетами, коледжами та училищами. Переможці отримали дипломи, кубки, солодощі та сертифікати у фітнес-клуб.

28 січня Вінницька молодіжна рада та teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради провели турнір з боулінгу серед вінницьких студентів. Партнером заходу став розважальний комплекс «Амагама Мегамолл», де й відбувся турнір.

«Більше ста студентів з навчальних закладів Вінниці взяли участь у турнірі з боулінгу. Чемпіонат проходив окремо між університетами, коледжами та училищами, – каже голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира. – Наша ціль залучити молодь до здорового способу життя та допомогти організувати власне дозвілля. Боулінг – це корисна розвага, вона допомагає гарно провести час, розвиває влучність та спритність».

Переможці студентського турніру з боулінгу отримали кубки, дипломи та солодощі

Студенти Вінницького торговельно-економічного інститут КНТЕУ показали найкращі результати серед університетів. Перемогу серед училищ Вінниці здобула команда ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості». Між коледжами перше місце здобули юнаки та дівчата з Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Переможців нагородили дипломами, кубками, солодкими подарунками та сертифікатами від спонсора чемпіонату фітнес-клубу «Fit-life».



Переглядів: 5164
Поширень: 0