Майже півтисячі студентів Вінницького торговельно-економічного університету навчаються за курсом, пов’язаним із податковою системою. Молоді люди вже зараз розуміють і помічають, які зміни необхідні нашій державі, вміють незаангажовано оцінювати результативність і мету податкових реформ.

Аби долучити до роботи у фіскальних органах Вінниччини нові думки, погляди, підходи та свіжі ідеї – очільник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан, спільно з головою Кадрової ради відомства, відвідують навчальні заклади міста. Головна пропозиція до студентів – продемонструвати знання й ідеї у написанні наукових робіт, а взамін отримати роботу та підтримку збоку керівника податківців. «Якщо вам не байдужа ситуація в країні і вже зараз ви відчуваєте, що можете реальними діями і розумними думками її змінювати, ми даємо таку можливість. Не важливо, який фінансовий чи соціальний статус у студента, з якого він регіону чи населеного пункту області, кожного хто достойно проявить себе – ми помітимо і будемо заохочувати: або працюватимемо в одній команді, або відзначатимемо цінними подарунками», − каже Мирослав Продан.

Податківці запропонували студентам торгового університету працювати в одній команді

Авторство наукової роботи належатиме виключно людині, що над нею працювала. Якщо праця викличе зацікавлення на рівні держави то прізвище студента навіть може з’явитися під законодавчим документом.

Податківці запропонували студентам торгового університету працювати в одній команді

Фіскали планують створити відкритий реєстр студентів, з якими співпрацюватимуть. Він розміщуватиметься на офіційному та партнерському сайтах. Також податківці попросили молодь долучитися до розробки інформаційного ресурсу, який спеціально створений для підприємців, бізнесменів, бухгалтерів та пересічних громадян. Наразі фіскальній службі потрібне не робота заради роботи, а робота − на результат. Молоді кадри – один із важливих кроків у цьому напрямку.



Переглядів: 3184
Поширень: 0