У фінал Всеукраїнського конкурсу start-up проектів студентів ІТ-напрямів підготовки «ІТ-Еврика! Україна» з понад 400 проектів вийшли лише 10. З цих 10 — 4 команди ВНТУ! І кожна з них стала переможцем фіналу у різній номінації!

В Одесі відбувся Фінал Всеукраїнського конкурсу start-up проектів студентів ІТ-напрямів підготовки «ІТ-Еврика! Україна». З понад 400 проектів у Фінал вийшли лише 10 (по 5 з номінації «іннноваційна ідея» та «інноваційне рішення»).

Серед фіналістів — 4 команди з факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії Вінницького національного технічного університету — це вже велике досягнення студентів і їхніх тренерів! Тож до Одеси на Фінал вирушила численна команда ВНТУ (15 студентів та 3 ментори — викладачі кафедри програмного забезпечення).

Рівень Конкурсу був дуже високий. Свої проекти студенти готували і захищали англійською мовою. В журі Конкурсу були науковці європейських вишів та керівники відомих ІТ-компаній.

Наші студенти показали чудові результати і стали переможцями фіналу:

1 місце в номінації «інноваційна ідея» посіла команда студентів другого курсу напряму підготовки «Програмна інженерія» групи 1ПІ-13б з проектом «Smart wardrobe» у складі Наталії Копитко, Тетяни Панасюк, Дмитра Кошельника, Павла Рекуна, Сергія Усатюка, ментор — доцент кафедри ПЗ Галина Черноволик.

команда студентів другого курсу напряму підготовки «Програмна інженерія» групи 1ПІ-13б

3 місце в номінації «інноваційне рішення» посіла збірна команда студентів ФІТКІ 2-го та 4-го курсу з проектом «Project SCIF» у складі Дмитра Кривого (гр. 2КІ-13б), Дар\'ї Лудан (гр. 2КН-13б), Павла Денисюка (гр. 1ПІ-11б), ментор - доцент кафедри ПЗ Вікторія Войтко.

збірна команда студентів ФІТКІ 2-го та 4-го курсу з проектом «Project SCIF»

4 місце в номінації «інноваційна ідея» посіла команда студентів третього курсу напряму підготовки «Програмна інженерія» групи 1ПІ-12б з проектом «Program Application (NeuroDesigner)» у складі Ксенії Івченко, Марії Польової, Михайла Нікольського, Олексія Маліцького, ментор - викладач кафедри ПЗ Микола Обідник.

команда студентів третього курсу напряму підготовки «Програмна інженерія» групи 1ПІ-12б

4 місце в номінації «іннноваційна рішення» посіла команда студентів другого курсу напряму підготовки «Програмна інженерія» групи 1ПІ-13б з проектом «An application for learning foreign words (Words with Frog)» у складі Павла Ставицького, Богдана Самуська, Павла Столярика, ментор - доцент кафедри ПЗ Олександр Рейда.

Капітан команди Павло Ставицький отримує нагороду

Ментори команд-переможців Фіналу, доценти Галина Черноволик та Вікторія Войтко були нагороджені грамотами Міністерства освіти та науки України.



Переглядів: 4471
Поширень: 0