На минулому тижні у міському Палаці мистецтв пройшли фінали шоу «Студенти мають таланти!». Переможцями стали Вінницький національний аграрний університет, Вінницьке відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України та Вінницьке вище професійне училище сфери послуг. Вони отримали гран-прі у розмірі 5 тис. гривень.

Понад три місяці у Вінниці тривали відбіркові тури конкурсу «Студенти мають таланти!», організаторами якого є Вінницька молодіжна рада разом з teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.

«Ми приїжджали на кастинги до кожного навчального закладу та обирали найталановитіших, тих, хто зможе вразити і глядачів, і суддів, адже саме вони визначили переможців», – каже голова Вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

​Переможці шоу «Студенти мають таланти» отримали по 5 тисяч гривень

Фінали шоу відбулися 16 та 17 квітня у міському Палаці мистецтв. Серед професійно-технічних училищ перемогу здобув Віктор Тарасенко з піснею «Балада про матір» від ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг». Серед коледжів перемогла вокально-хореографічна композиція «Україна – твоя земля» від Вінницького відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України. Переможцем серед вінницьких вишів стала Король Сніжана з танцем «Повертайся живий» з Вінницького національного аграрного університету.

Усі переможці отримали гран-прі у розмірі 5000 гривень. Учасники, які зайняли другі місця отримали сертифікати на 500 грн. від іРeople Вінниця та абонементи до спортивного клубу «Fit-Life». Бронзові призери отримали сертифікат 500 грн. на подорож Україною від Тур-клубу «Бідняжка» та квитки на гру у боулінг РК «Амагама-Мегамолл». Також усі переможці отримали абонементи на безкоштовне катання на ковзанці від Льодового клубу та квитки на кіносеанс від Broadway Cinema.



Переглядів: 4216
Поширень: 0