У місті триває збір заявок на участь у фестивалі «Вінницька студентська весна- 2015». Цього року він відбудеться у День Європи, 16 травня, на Європейській площі під девізом «Європа починається з мене!». Всі бажаючі зможуть долучитися до урочистого параду команд-учасників, презентувати свої навчальні заклади, взяти участь у флеш-мобі та написати матеріал до першого випуску Вінницького студентського вісника «Європа починається з нас». Заявки на участь приймаються до 27 квітня на електронну адресу [email protected]

16 травня у Вінниці відбудеться міський фестиваль «Вінницька студентська весна- 2015». Його організатором є ГО «Розвиток. Розвиток» за підтримки Вінницької міської ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, відділу у справах молоді та туризму міської ради, Вінницької молодіжної ради, Студентського парламенту Вінниччини.

Студентів усіх навчальних закладів міста запрошують долучитися до фестивалю «Вінницька студентська весна-2015»

Четвертий міжвузівський фестиваль «Вінницька студентська весна» відбудеться у рамках відзначення у Вінниці Днів Європи 16 та 23 травня. «Головною ідеєю цьогорічного фестивалю стане об’єднання лідерів студентського самоврядування, активістів Молодіжної ради Вінниці, творчої та спортивної молоді. У цьому році ми дещо змінили формат проведення фестивалю. Він проходитиме під відкритим небом на Європейській площі. Так, 16 травня тут відбудеться урочистий парад та презентація навчальних закладів. Кожна команда-учасниця представить свій навчальний заклад, розповість про його історію, досягнення та продемонструє таланти своїх вихованців у таких жанрах як КВН, вокал, хореографія тощо. Таким чином вінничани, які ходитимуть містом у День Європи зможуть дізнатися про навчальні заклади, які діють у Вінниці. Крім того, 16 травня у рамках фестивалю відбудеться студентський флеш-моб «Європа починається з нас», – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Начальник відділу у справах молоді та туризму Юлія Мончак зазначила, що 16 травня з 14 до 18 години на Європейській площі, а саме, біля Вежі пройде виставка європейської освіти. «Тут будуть представлені навчальні заклади не лише Вінниці, а й області. Відвідавши виставку майбутні випускники разом зі своїми батьками зможуть дізнатися всю необхідну інформацію про заклад», – каже Юлія Мончак.

Студентів усіх навчальних закладів міста запрошують долучитися до фестивалю «Вінницька студентська весна-2015»

Також у рамках фестивалю буде створено перший випуск Вінницького студентського вісника під назвою «Європа починається з мене». Якщо навчальний заклад бажає розмістити у ньому матеріал, його студентська редакторська група повинна до 1 травня підготувати одну статтю на тему «Європа починається з мене». Ця інформація має висвітлювати досягнення студентів на шляху до євроінтеграції. Вісник буде вперше презентовано саме 16 травня, його роздаватимуть всім бажаючим вінничанам. Тираж складатиме п’ять тисяч примірників.

Навчальні заклади, які бажають взяти участь у фестивалі «Вінницька студентська весна-2015» повинні до 27 квітня надіслати заявку (у прикріпленому файлі нижче)  на електронну адресу [email protected]



Переглядів: 4475
Поширень: 0