50 років тому Донецький педагогічний інститут став Донецьким державним університетом. А в 2000 році він отримав звання Донецького національного університету.

28 травня 2015 року на базі університету буде проведено святкове засідання вченої ради, участь в якому візьмуть представники Міністерства освіти та науки України, керівництво області та міста, народні депутати України та науковці. А урочисті заходи з відзначення 50-річчя надання статусу національного університету відбуватимуться о 12 годині.

50 років тому Донецький педагогічний інститут став Донецьким державним університетом

За словами проректора з науково-педагогічної, виховної і соціальної роботи ДНУ, кандидата юридичних наук Миколи Удода  завдяки підтримці та сприяння обласної та міської влади Вінниччини, університет зміг повноцінно поновити роботу та максимально комфортно облаштуватися на території області.

У Вінниці пройдуть заходи до відзначення 50-ї річниці надання Донецькому державному педагогічному інституту статусу національного університету

За його словами, наразі в університеті навчається 7 тис. студентів та близько 70% викладацького складу переїхали до міста Вінниці.

Проректор з науково-педагогічної, виховної і соціальної роботи ДНУ запросив приєднатися до святкувань всіх охочих вінничан та гостей міста.



Переглядів: 4337
Поширень: 0