27-28 червня у мікрорайоні Сабарів пройшли військово-спортивні змагання «Зірниця». У таборі взяли участь близько ста студентів вінницьких вишів. Перше місце посіла команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, друге – студенти Донецького національного університету, а третє – Вінницький податковий коледж.

Цими вихідними у Вінниці відбулися змагання «Зірниця». Їх учасники стріляли з пневматичної гвинтівки, збирали автомат, долали туристично-спортивну смугу перешкод, змагалися в рукопашному бої. Також хлопці та дівчата стріляли по мішеням з лука, перетягували канати, демонстрували практичні навички захисту від зброї масового ураження та надавали першу медичну допомогу.

У змаганнях «Зірниця» перемогла команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ

Крім того, ввечері біля вогнища на команди чекало ще одне завдання – культурно-мистецька презентація. «Це був незабутній день. Ніякі лекції не замінять практичних навичок. Наприкінці вечора ми співали пісні під гітару, смакували їжею, приготованою у казанах та грілись біля багаття», – розповідає учасник змагань Ілля Богатюк.​

У змаганнях «Зірниця» перемогла команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ

«Метою даного табору є виховання патріотизму, сили духу, витривалості, сміливості, громадянської свідомості у молоді, адже це так важливо на теперішній час», - говорить голова вінницької молодіжної ради Дмитро Мира.

Справжній командний дух і жагу до перемоги продемонструвала команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, яка і виборола почесне перше місце у змаганнях. На другому опинилась команда Донецького національного університету, а на третьому – Вінницький податковий коледж.

У змаганнях «Зірниця» перемогла команда Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ

Захід відбувся за ініціативи ГО «Вінницький міський комітет молодіжних організацій», Вінницької молодіжної ради та відділу у справах молоді та туризму.​



Переглядів: 3979
Поширень: 0