Третьокурсниця Ксенія Моргунова, вихованка студії веб-дизайну і комп’ютерної графіки Вінницького національного технічного університету, перемогла у міжнародному конкурсі дизайнерів CorelDRAW® 2015. Це найпрестижніші світові змагання, оскільки їх проводить світовий лідер у галузі векторної графіки - компанія Corel.

Студентка третього курсу факультету менеджменту здобула перше місце в номінації «Студентські роботи». Як нагороду дівчина отримає програмні продукти компанії на суму 4,7 тис. доларів, а також призи від спонсорів.

Малювати у CorelDRAW Ксеня почала, навчаючись у Вінницькому ліцеї №7.

- У студії веб-дизайну і комп’ютерної графіки поглиблюю знання, адже спілкуюсь із вузькими спеціалістами й однодумцями. Таке спілкування дуже корисне, ми розуміємо один одного на рівні образів. Обговорюємо роботи, сюжети і вже під час обговорення багато чого навчаємось, адже можемо порівняти, де краще, де вдаліше. Та й творча конкуренція річ стимулююча, — розповідає Ксенія Моргунова.

Студентка з Вінниці Ксенія Моргунова перемогла у міжнародному конкурсі дизайнерів CorelDRAW

Над малюнком, який ії приніс перемогу, працювала кілька місяців.

Студентка з Вінниці Ксенія Моргунова перемогла у міжнародному конкурсі дизайнерів CorelDRAW

Зараз готує нові роботи на нові конкурси. Водночас уже й працює як дизайнер — має замовлення від кількох фірм на розробку логотипів і спеціалізованих зображень.

Нині Ксенії запропонували відкрити при студії свою творчу майстерню.



Переглядів: 6451
Поширень: 0