Два дні вінницькі студенти весело відмічали своє міжнародне свято у міському палаці мистецтв.

16 листопада першими приступили до змагань веселих та метких команди Вінницької КоледжЛіги КВН, робота якої була організована відділом у справах молоді та туризму Вінницької міської ради та ОМГО "Вінницький КВН". 

Дев'ять команд з дев'яти ВНЗ 1 та 2 рівня акредитації стартували у сезоні: "От души" Транспортний коледж "Один на всіх" Гуманітарно-педагогічний коледж "Їдальня Верховної Ради" Торгово-економічний коледж КНТЕУ "Світло в кінці тунеля" Училище культури і мистецтв імені М.Д. Леонтовича "Фаст Фуд" Технологічно-промисловий коледж ВНАУ "Фурія" Вінницький коледж Тернопольського національного економічного університету "Джаст Блєк" Медичний коледж ім. акад. Д.К. Заболотного "Техніка фінансів" Технічний коледж "Амігос" Вінницький коледж КНУХТ. Шість з них у фіналі розіграли звання переможця.

Переможцем першого сезону вінницької КоледжЛігиВН стала команда Їдальня Верховної Ради". Другі та треті місця розділили між собою команди "Один на всіх", "Техніка Фінансів", "Фаст Фуд", "Від душі" та "Амігос"

 

Світлини на https://picasaweb.google.com/106030151465073423700/20151116#

17 листопада п'ять студентських команд завзято змагалися за Кубок КВН Вінниці сезону 2015 року та призи міського голови. 

Вітання та побажання всяких гараздів студентській молоді міста від новообраного мера Сергія Моргунова на початку гри передав його замісник Андрій Рева.

«Опять 25» (ВТЕІ КНТЕУ)

«Все включено» (ВНТУ)

«Тільки ми»

«Голівудська збірна» (ВНТУ)

«Обережно, люди!»

Фаворитами змагань виявилися дві збірні команди з різних ВНЗ Вінниці «Тільки ми» та «Обережно, люди!». Долю Кубка вирішили більш вдалі відповіді "обережних та людяних" на “розминочні” запитання глядачів з зали. Тож вітаємо команду «Обережно, люди!» з її першим поважним трофеєм у світі веселих та метких! Більше світлин  ТУТ



Переглядів: 4381
Поширень: 0