У ВНТУ відкрито центр американської компанії Autodesk — світового лідера в галузі розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проектування, 3D-дизайну, засобів реалізації віртуальної реальності, індустрії кіно та телебачення.

Сьогодні 100 млн. професіоналів у 187 країнах світу використовують рішення Autodesk. Компанія розробила понад 100 програмних продуктів, які використовують більш, як 800000 провідних компаній світу.

Торік університет уклав угоду з компанією Autodesk, що забезпечило активну інтеграцію інноваційних продуктів і рішень Autodesk у науково-освітній процес вишу. Компанія безкоштовно надає студентам і викладачам ВНТУ можливість завантажити та отримати освітні ліцензії повнофункціональних версій програмних продуктів Autodesk. для проведення навчальних занять та науково-дослідної діяльності студентів і викладачів.

У Вінницькому національному технічному університеті відкрито центр компанії Autodesk

Викладачі ВНТУ — професор Олександр Романюк та доценти Олександр Хошаба і Вікторія Войтко підвищували кваліфікацію в офісі представництва Autodesk в країнах СНД щодо використання продуктів Autodesk в науково-освітньому процесі.

Про ефективне освоєння продуктів Autodesk студентами ВНТУ свідчить їх численні перемоги на міжнародних конкурсах, що вивело їх в лідери в країнах СНД.

Саме Вінницькому національному технічному університету доручено проведення Міжнародного конкурсу тривимірної графіки та анімації «Перспектива».

Навчальний центр Autodesk — це організація, що акредитована компанією Autodesk на право надавати послуги з навчання користувачів стосовно продуктів Autodesk з дотриманням корпоративних вимог до якості та стандартів забезпечення навчального процесу. Центр оснащено потужними стаціонарними комп’ютерами для рендеригу, ноутбуками, потужним сервером, мультимедійним екраном, виділеним каналом Інтернет.

У Вінницькому національному технічному університеті відкрито центр компанії Autodesk

У центрі Autodesk проводитимуся заняття для студентів і слухачів студії комп’ютерної графіки та веб-дизайну, яка вже кілька років функціонує у ВНТУ. Це тематичне середовище спілкування та взаємодії широкого кола осіб, зацікавлених у застосуванні продуктів Autodesk для розробки різних проектів.

У найближчих планах вінницького центру Autodesk надання послуг з приймання сертифікаційних іспитів для оцінки рівня знань продуктів і технологій проектування компанії Autodesk.

Центр надасть можливість проводити профільні конференції, семінари, літні і зимові школи, конкурси, олімпіади, виставки тощо.

А головне суттєво підвищити рівень знань у галузі інформаційних технологій, що, безумовно, потрібно Україні.



Переглядів: 4677
Поширень: 0