Як повідомляє Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, в рамках проекту, спрямованого на збір пожертв для надання адресної допомоги малозахищеним категоріям громадян та внутрішньо переміщеним особам з Криму та східних регіонів України, у торгівельному комплексі «Епіцентр» встановлено благодійну скриньку з логотипом Червоного Хреста.

До роз’яснювальної роботи залучались волонтери з числа студентської молоді. У такий спосіб з вересня місяця 2015 року зібрано більше 4 тисяч гривень.

Це дало можливість надати адресну допомогу студентам-сиротам Донецького національного університету, який два роки тому переїхав до м. Вінниці у зв’язку зі збройним конфліктом на Донеччині.

Товариство Червоного Хреста надало адресну допомогу студентам-сиротам ДонНУ

Тож нещодавно 16 студентів університету отримали від Товариства Червоного Хреста подарункові сертифікати для подальшого використання їх в «Епіцентрі» та гігієнічні набори.

В ході акції відбулась зустріч із керівництвом ВУЗу. Вирішено питання про створення в навчальному закладі первинної організації Червоного Хреста, підготовку студентів по програмах надання першої допомоги, залучення студентів до волонтерської роботи в Товаристві.



Переглядів: 2743
Поширень: 0