Щоб студенти  змогли на практиці  застосувати свої теоретичні знання, викладачі вищих навчальних закладів досить часто організовують різноманітні заходи, які б сприяли такій самореалізації. Тож Конкурс студентських робіт з оптимізації механізму оподаткування та підвищення ефективності діяльності державної фіскальної служби,  який було проведено у Донецькому національному університеті, став яскравим прикладом необхідності таких заходів.  Днями відбувся заключний етап.

Студенти презентували свої роботи, які містили не лише теоретичні аспекти, але й усі необхідні розрахунки майбутньої економічної вигоди від впровадження пропозицій. Презентаційні матеріали та питання, які опоненти задавали доповідачам, свідчать про високий рівень знань молоді та налагодження у ВУЗі серйозної фахової підготовки.

Студенти ДонНУ "вчили" вінницьких податківців оптимізації системи оподаткування

Своєрідною родзинкою даного заходу стала участь представників Технічного університету м. Кошиця (Словаччина) та представників фіскальної служби області на чолі з Мирославом Проданом. Відтак студенти мали нагоду почути практичні поради стосовно робіт не лише від своїх викладачів, а й від керівника служби,  яка потребує високоосвічених, молодих, креативних працівників. А ще почути поради фахівця знаного у міжнародному науковому товаристві: академіка пані Даніелі Палащакової.

Студенти ДонНУ "вчили" вінницьких податківців оптимізації системи оподаткування

Всі конкурсанти отримали подяки та, головне, -  неоціненний досвід, який стане в нагоді у недалекому майбутньому. 



Переглядів: 3151
Поширень: 0