У Вінницькому торговельно-економічному університеті днями відбулося підведення підсумків ІІ вузівського конкурсу студентських наукових робіт на податкову тематику. Конкурсанти змагалися за 3-ма напрямками: «Фінанси», «Бухгалтерський облік в оподаткуванні», «Контроль за бюджетними коштами».

Журі, що складалося з науковців вузу, представників ГУ ДФС у області та студентського активу, відзначило актуальність проблематики багатьох робіт. Зокрема, не залишилися поза увагою питання забезпечення фінансової автономії органів місцевого самоврядування, актуальні аспекти оподаткування малого підприємництва та залучення зарубіжного досвіду до розробки шляхів реформування податкової системи.

Студенти Вінницького торговельно-економічного університету шукали шляхи ефективного оподаткування

Переможцями стали Хабара Ірина, Гилюк Ліна  та Лукащук Вікторія, що дослідили проблематику паливного акцизу, фінансового контролю та митного регулювання. Вони отримали відзнаки від начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського. За словами директора Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Наталії Замкової плідна співпраця вузу з фіскальною службою області розширює практичний аспект наукових робіт студентів та створює передумови професійної самореалізації молоді.



Переглядів: 2351
Поширень: 0