Серед професійно-технічних навчальних закладів Вінниччини перемогу для області з ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа привезли члени редколегії Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища. Газета училища «Молодіжний вісник» вже вчетверте бере участь в змаганнях.

В рамках нагородження переможців XІХ Міжнародний конкурс шкільних медіа газета «Молодіжний вісник» ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище» визнана кращою у номінації «Висвітлення теми законності та правопорядку» (при підтримки Міністерства внутрішніх справ України) ХIХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Диплом переможця та ряд цінних призів були вручені представникам редакційної колегії видання Наталі Коломійчук, Ірині Мельничук та Тетяні Жилі.

Також газета «Молодіжний вісник» отримала диплом лауреата у номінаціях «Фоторепортаж», «Телерепортаж», «Веб-сайт».

У рамках проведення XІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа делегація навчального закладу відвідала ряд майстер-класів для юнкорів: «Професія зблизька: журналіст», який проводив секретар Національної спілки журналістів, головний редактор газети «Трудова слава» Горобець Валерій, «Україна медійна», який проводив Головний консультант Головного департаменту Адміністрації Президента України, секретар Національної спілки журналістів України, кандидат наук з державного управління Олександр Бухтатий. Юнкори відвідали практичний семінар «Сайт Google, як інтегратор діяльності. Практичні рекомендації щодо створення сайту-портфоліо учня на платформі сайтів Google», який проводила лідер спільноти Google Education Group «Навчаємося з Google» Антоніна Букач.

Газета "Молодіжний вісник" міжрегіонального вищого профучилища перемогла у конкурсі шкільних медіа

Загалом участь ХІХ Міжнародному конкурсі шкільних медіа, що відбувся в Миколаєві, взяли 434 заклади середньої та позашкільної. За 19 років проведення конкурсу в архівах зберігається 20748 робіт. Цьогоріч на участь в конкурсі було подано 1894 роботи, серед яких друковані та стінні газети, Інтернет-видання, теле-, фото- та радіорепортажі.

Щорічно, у підведенні підсумків беруть участь близько 600 журналістів, політиків, представників бізнесу, дипломатів і громадських діячів. 

Організували конкурс Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук, Асоціація молодіжної преси та Коледж преси та телебачення.



Переглядів: 3185
Поширень: 0