В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, представники Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Вінницькій області та Управління патрульної поліції м.Вінниці провели для студентів Донецького Національного Університету лекцію з Правил дорожнього руху.

Збільшення числа транспортних засобів та учасників дорожнього руху підвищує ймовірність аварійності на автошляхах. Відповідно зростає число осіб, які потенційно можуть постраждати внаслідок автопригод.

Працівники поліції розповіли студентам про особливості керування різними видами транспорту, роз’яснили права і обв’язки учасників дорожнього руху.

Поліцейські вчили студентів ДонНу Правилам дорожнього руху

Особливу увага акцентована на велосипедистів, саме вони досить часто забувають подавати попереджувальні сигнали під час руху, в результаті чого стають учасниками автопригод. Водіям мопедів поліцейські нагадали про необхідність отримання посвідчення водія категорії А1 та реєстрацію транспортного засобу.

Додатково правоохоронці розповіли студентам про категоричну заборону перебування за кермом в стані алкогольного сп’яніння, наслідки та відповідальність за таке правопорушення.

Поліцейські вчили студентів ДонНу Правилам дорожнього руху

Наприкінці зустрічі представники поліції продемонстрували присутнім фото автопригод, що стались в обласному центрі з початку року та надали вичерпні відповіді на запитання підлітків.



Переглядів: 2498
Поширень: 0