Торік ВНТУ був на 28 позиції, позаторік — на 30-й позиції цього рейтингу.

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів представив ювілейний — 10-й академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «Топ- 200 Україна».

Інтегральний індекс представлено трьома складниками: якість науково-педагогічного потенціалу, якість навчання та міжнародне визнання.

В 2016 році одноосібним лідером рейтингу «ТОП-200 України» став Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», що з суттєвим відривом від інших вишів України вийшов вперед за критерієм «Інноваційна діяльність університетів». Друге місце у рейтингу посів Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Методика побудована відповідно до міжнародних принципів ранжирування університетів і передбачає проведення порівняльного аналізу досягнень вишів різних типів на основі низки універсальних критеріїв.

Зауважимо, Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова на 29-й позиції цього рейтингу. ВНМУ зберіг свою минулорічну позицію.

Утім, як і Вінницький національний аграрний університет — ВНАУ й нині 129-й, як і торік.

Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського — 162-й. Торік був 165-м.

РЕЙТИНГ УНІВЕРСИТЕТІВ УКРАЇНИ III, IV РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ ТОП-200 УКРАЇНА У 2016 РОЦІ



Переглядів: 4834
Поширень: 0