З 4 липня 2016 року на базі дитячого санаторію «Подільський Артек», що у с. Заозерне, Тульчинського району розпочав свою роботу п’ятиденний обласний молодіжний табір-форум «Молодь Вінниччини – інвестиція у майбутнє», організатором та ініціатором проведення якого є Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Участь у заході беруть 140 активних та креативних молодих людей, які представляють райони та міста обласного значення Вінницької області. Серед них найактивніші учасники міжрайонних форумів, представники молодіжних громадських організацій, Студентського парламенту Вінниччини.

На Вінниччині триває молодіжний табір-форум «Молодь Вінниччини – інвестиція у майбутнє»

Протягом п’яти днів для учасників форуму проводитиметься цикл тренінгів, зокрема: з проектного менеджменту на місцевому рівні, по роз’ясненню структури влади, з арт-терапії, з ораторського мистецтва, по міжвідомчій взаємодії, по співпраці зі ЗМІ. Окрім навчання, учасники візьмуть участь у спортивній частині форуму та у вечірньо - розважальній програмі.

На Вінниччині триває молодіжний табір-форум «Молодь Вінниччини – інвестиція у майбутнє»

Програма табір-форуму передбачає напрацювання проектів національно-патріотичного виховання, спрямованих на відродження національно-патріотичної та громадянської свідомості, активної життєвої позиції молоді, посилення профілактики правопорушень у процесі підвищення рівня правових знань, правової культури та правової поведінки молоді, розвиток історичної пам’яті, популяризацію української культури, залучення молоді до суспільно значущої діяльності та пропозицій до Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.

На Вінниччині триває молодіжний табір-форум «Молодь Вінниччини – інвестиція у майбутнє»

До організації та проведення табір-форуму долучились представники департаментів облдержадміністрації таких, як: освіти та науки, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, фізичної культури та спорту, Вінницький обласний центр фізичного населення «Спорт для всіх», а також 40 волонтерів.



Переглядів: 4034
Поширень: 0