На Всесвітньому кубку Enactus, який відбудеться 28-30 вересня в Канаді в Торонто, Україну представлятиме команда Вінницького національного технічного університету. Це вже четвертий раз команда Enactus ВНТУ виходить на такий високий рівень цих престижних змагань - стає переможцем всеукраїнського чемпіонату і бере участь в ENACTUS WORLD CUP.

Про це повідомляє прес-центр ВНТУ.

У сезоні 2010-2011 рр. Студенти ВНТУ вперше захищали честь країни на Всесвітньому кубку в Малайзії. У наступному році літали на ці глобальні змагання в Вашингтон. У сезоні 2012-2013 рр. - Місто Канкун, Мексика.

Зараз після дворічної перерви команда ВНТУ знову взяла участь в Національному чемпіонаті Enactus України.

У липні дев'ять студентських команд з Вінниці, Києва, Львова, Одеси і Харкова представили результати своїх проектів перед журі, членами якого виступили представники провідних міжнародних та українських компаній.

У півфінальному раунді жеребкуванням команди розподілилися на дві Ліги. За регламентом змагань з кожної Ліги далі до фіналу проходять по дві кращі команди.

Команда Enactus ВНТУ (капітан - Янна Чайковська, наставник - декан факультету менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Микола Небава) першою в другій лізі представила свої проекти.

Проект №1 називався «Творити щоб жити». Він спрямований на задоволення потреб і створення додаткового заробітку для вимушених переселенців зі Сходу України. Основні підпроекти - соціальна активність дітей, координаційна підтримка і забезпечення стабільного доходу.

«Енергоефективний вектор змін» - це проект №2. Реалізувавши його, наша команда змогла підвищити рівень обізнаності серед селян про заощадження і використання сучасних енергозберігаючих технологій шляхом проведення семінарів і майстер-класів в селах Вінниччини та практичного застосування набутих знань.

З дев'яти команд всього чотири найсильніших вийшли в фінал.

Студенти Вінницького національного технічного університету їдуть до Канади на Всесвітній кубок Enactus

Виступ у фіналі команди ВНТУ був досить успішним і справив на журі, де були і представники великого бізнесу, дуже гарне враження. Журі відзначило високоякісну підготовку команди і відмінно оцінило інноваційні проекти команди НТБ. Після кожного виступу члени журі задавали питання учасникам, на які вихованці ВНТУ квіліфіковано і аргументовано відповідали.

Склад команди:

  • Капітан команди - Яна Чайковська (група 1УБ-13б),
  • Дмитро Івчук (1УБ-14б),
  • Катерина Подолянчук (2МО-15б),
  • Samuel Martin Adu Gyamfi Apeatu (2MO-15б),
  • Катерина Франчук (МЗ-15м),
  • Андрій Журавльов (1УБ-14б).

Віце-чемпіоном Національного Кубка Enactus стала команда Enactus Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана.

Довідка

Enactus - це міжнародна неприбуткова організація, що об'єднує студентів, викладачів та представників бізнесу, які використовують силу підприємницької дії і покращують якості життя і життєвих стандартів людей з різними потребами.

Під керівництвом наставників з університетів і бізнесу, студенти Enactus по всьому світу втілюють в життя проекти з розширення людських можливостей. Цей досвід не тільки змінює їхнє життя, але і розвиває талант.



Переглядів: 3998
Поширень: 0