На базі Вищого професійного училища сфери послуг м. Вінниці відкрито навчально-практичний центр з підготовки робітників професії «Швачка. Кравець. Закрійник». Створення центру ініційоване Міністерством освіти і науки України з метою модернізації підготовки робітників гостродефіцитних професій.

Всього в Україні визначено три професії відповідно до яких буде створено 25 таких центрів, на які Уряд уже виділив 50 млн. грн.: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування», «Швачка. Кравець. Закрійник».

У Вінниці відкрито центр, де готуватимуть швачок, кравців та закрійників

Департамент професійної освіти МОН України спільно з Мінагрополітики, представниками роботодавців та професійно-технічних навчальних закладів підготував орієнтовний перелік обладнання, необхідного для майстерень навчальних центрів.

У Вінниці відкрито центр, де готуватимуть швачок, кравців та закрійників

У Вінницькому новоствореному центрі наразі ведуться роботи по визначенню переліку необхідного технічного обладнання, аналізуються пропозиції від постачальників та готуються документи для проведення тендеру через систему Prozorro.



Переглядів: 4728
Поширень: 0