11-13 листопада вже у ВНТУ локальний осередок Ради студентів технічних університетів Європи – BEST Vinnytsia проводитиме змагання в галузі інформаційних технологій – IT-Revolution 2016.

IT-Revolution - це змагання у форматі хакатону з програмування та комп’ютерної графіки, яке проводиться на базі Вінницького національного технічного університету. Змагання даного формату мають за мету розкрити навички студентів, а також показати свій потенціал не тільки собі, але й партнерам заходу – провідним IT-компаніям, котрі зацікавлені у працевлаштуванні студентів, які зможуть проявити себе та показати свої здібності.

Змагання проводяться у чотирьох категоріях:

  • Mobile Game;
  • Web;
  • 2D Graphics;
  • 3D Graphics;

Змагання IT-Revolution 2016 проводяться за підтримки: міжнародної  IT-компанії, що спеціалізується на розробці провідного програмного забезпечення, мобільних і Web-додатків – Exadel Inc.,;  першої та єдиної IT-академії, яка пропонує комплексну систему підготовки професіоналів для галузі інформаційних технологій – Brain Academy; перспективного розробника ефективних рішень для IT-сфери –  InCode; аутсорсингової компанії, що орієнтується на Web та Mobile-розробку –  SteelKiwi; ZoomSupport – компанії, що займається віддаленою технічною підтримкою користувачів MAC та PC платформ; провідного розробника програмного забезпечення – SkySoft.Tech та компанії, що спеціалізується  на розробці мобільних додатків – Inteza Solutions.

У ВНТУ розпочались змагання в галузі інформаційних технологій - IT-Revolution 2016

Проведення було б неможливе без підтримки: Артинов – креативний простір та адміністрації Вінницького національного технічного університету.

Також висловлюємо свою подяку вінницьким закладам: 4room, Байкер Сіті Паб, Pesto, Benedikt, Papa'n, Town Pass, а також Вінницькому міському Палацу мистецтв "Зоря".

Організатором  IT-Revolution є постійно зростаюча, некомерційна, неполітична організація – BEST (Рада студентів технічних університетів Європи).  Організація, що налічує 95 локальних груп у 33 країнах світу. Більше ніж 3600 студентів залучені до щоденного розвитку нашої організації, та майже мільйон студентів брали участь у наших заходах.



Переглядів: 2997
Поширень: 0