4-7 квітня 2017 року відбудеться Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки (ВСОРТ–2017). Участь у цьому змаганні візьмуть кращі студенти та магістри, переможці відбіркових Олімпіад на базі всіх вищих навчальних закладів України, які навчаються за напрямом підготовки «Радіотехніка» та на суміжних спеціальностях.

На базі ВНТУ Олімпіада радіотехніків проводиться вже дев’ятий рік поспіль, і протягом цього часу найкращі студенти приїжджають до нашого міста, щоб виявити найсильнішого у знанні теоретичних основ радіотехніки та в практичних навичках сучасної прикладної радіоелектроніки. Конкурсні завдання розробляються фахівцями кафедри радіотехніки ВНТУ.

В ході проведення Олімпіади передбачена широка конкурсна програма: практичний та теоретичні тури змагання, виставка-конкурс студентських радіоаматорських виробів; презентації провідних компаній радіотехнічної галузі; відвідування науково-виробничих підприємств міста Вінниці.

Спонсорами Олімпіади виступили провідні компанії, що ведуть соціально відповідальний бізнес в Україні.

Наступного тижня у ВНТУ проходитиме Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки

На думку відповідального секретаря ВСОРТ-2017 Костянтина Коваля, кожного року для студентів-учасників оргкомітет готує надзвичайно цікаву та насичену програму олімпіади. А для переможців – цінні подарунки (мобільні телефони, повербанки, сучасні ґаджети, класична радіотехнічна література та багато іншого).

Урочисте відкриття Олімпіади відбудеться 5 квітня о 9:00 в лекційній залі № 1 навчального корпусу № 1 ВНТУ (Хмельницьке шосе, 95).



Переглядів: 2242
Поширень: 0