12-14 квітня 2017 року відбудеться  ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (АКІТ - 2017). Участь у цьому змаганні візьмуть кращі студенти та магістри, переможці відбіркових Олімпіад на базі вищих навчальних закладів України, які навчаються за напрямом підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і на суміжних спеціальностях.

Урочисте відкриття АКІТ-2017 відбудеться 13 квітня о 10:00 в головному навчальному корпусі ауд. № 222 ВНТУ (Хмельницьке шосе, 95)

На базі факультету комп’ютерних систем і автоматики ВНТУ олімпіади такого рівня традиційно проводять майже щорічно починаючи з 2000 року. Протягом цього часу найкращі студенти України приїжджають до нашого міста, щоб виявити найсильнішого у знаннях з теорії автоматичного управління, теорії систем та системного аналізу, технологій програмування та чисельних методів, методів і засобів проектування та експлуатації автоматизованих комп’ютерно-інтегрованих систем, мікропроцесорних пристроїв та систем, основ метрології, методів вимірювання та контролю. Майбутні фахівці також виконують складні практичні завдання, розв’язання яких потребує вмінь програмувати мікропроцесори та мікроконтролери, розробляти системи автоматизації з використанням SCADA. 

Конкурсні завдання розробляються фахівцями з різних ВНЗ країни. Приклади тестових та практичних завдань можна переглянути на сайті олімпіади АКІТ-2017.



Переглядів: 2480
Поширень: 0