Український державний центр позашкільної освіти спільно з Молодіжною громадською організацією «Київський Інтелект Клуб», Громадською організацією «Всесвіт у гармонії» започаткували проведення Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ITalent». Фінал першого сезону конкурсу відбувся 13 травня у м.Києві.

До участі в змаганнях запрошувалися вихованці (учні) позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів віком від 8 до 18 років включно.

Конкурс «ITalent» - Всеукраїнський державний конкурс з ІТ проектів та кіберпростору серед молоді. Змагання проводилися в таких номінаціях: відео-монтаж, статична 2D графіка, статична 3D графіка, 2D-анімація, 3D-анімація, веб-сайт, програмна розробка, апаратно-програмна розробка, розробка комп’ютерної гри, Dota 2, CS:GO. Захід проводився у два етапи:

  • відбірковий: усі учасники реєструвалися через сайт конкурсу та подавали свої роботи у відповідній до вимог формі;
  • фінальний: очний захист-презентація робіт. До участі в ньому було запрошено учасників, що зайняли три перших місця у відповідній номінації I етапу.

Вінниччину представляла учениця Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища групи №10 Аліна Тютюнник та керівник - викладач спеціальних дисциплін Мельнічук Л.В. Команда успішно пройшла до фіналу, де Аліна яскраво презентувала свою графічну роботу «Місто мрій» (номінація «Статична 2D графіка») та у результаті здобула почесне 3 місце, а також великий досвід та впевненість у власних силах.

Вітаємо Аліну Тютюнник з перемогою та бажаємо реалізації усіх творчих задумів!

Для довідки. ITalent – це перший державний ІТ конкурс всеукраїнського масштабу! У ньому можуть взяти участь ті, хто використовує комп'ютер для своєї творчості. Це змагання покликане не тільки викликати більший інтерес молоді до професійної орієнтації, але й покласти початок великим ІТ івентам в Україні серед учбової молоді.



Переглядів: 2362
Поширень: 0