26 травня відбулись Національні змагання студентських проектів міжнародної організації Enactus. Свої проекти представляли провідні університети України зі Львова, Києва, Харкова та Вінниці.

Команда Вінницького національного технічного університету у складі капітана команди Янни Чайковської, Катерини Подолянчук, Дмитра Івчука, Андрія Журавльва, Віталія Мочкодана, Артема Кімпаєва, Сергія Шаталюка та наставника команди, декана факультету менеджменту та інформацыйної безпеки Миколи Небави представляла та захищала три успішно втілених проекти.

Успіх наосліп – студенти співпрацювали з організацією УТОС та науковцем Олександром  Шереметою  задля покращення умов праці для людей з порушенням зору. Було встановлено в організації УТОС енергоефективну геліо-установку на вакуумних трубках, акустичні маячки та звукові датчики (продукція науковця Шеремети);

Let it Bee – проект виділився серед інших створенням інтернет-платформи студентами ВНТУ. Ціль платформи – полегшити комунікацію між пасічниками та фермерами, щоб зберегти бджіл, час, гроші та підвищити прибутки обох сторін;

Паросток успіху – цей проект спрямований на покращення життєвого рівня переселенців. Реалізуючи проект, одному з учасників запропонували ідею вирощувати малину на невикористовуваній земельній ділянці. Студенти сформували бізнес-план та допомогли переселенцю реалізувати його. Результатом проведених підприємницьких дій став стабільний прибуток сім’ї переселенця.

Команда ВНТУ змагатиметься за світову  перемогу на  Enactus World Cup у Лондоні

Оцінювали проекти студентів представники бізнесу з найкращих бізнес-структур України, завдяки цьому досягається об’єктивність результатів.

Команда Enactus ВНТУ стала віце-чемпіоном національних змагань Enactus 2016-2017 рр., поступившись команді Київського національного університету імені Вадима Гетьмана.

Окрім того студенти ВНТУ здобули перемогу у конкурсі Best enactus studentу номінаціях:

  • Кращий PR-manager – Катерина Подолянчук;
  • Кращий Fundraiser –Сергій Шаталюк.

Також було отримано нагороду за участь у національних змаганнях Enactus.

Принагідно нагадаємо, що  команда Enactus ВНТУ чотири рази  ставала переможцем всеукраїнського чемпіонату і брала участь у ENACTUS WORLD CUP.

У сезоні 2010-2011 рр. студенти ВНТУ вперше захищали честь країни на Всесвітньому кубку у Малайзії.

Наступного року літали на ці глобальні змагання до Вашингтона.

У сезоні 2012-2013 рр. — місто Канкун, Мексика.

Торік у вересні змагались на  Всесвітньому кубку Enactus у Торонто, Канада.

Цьогоріч у статусі національних віце-чемпіонів таки поїдуть на ENACTUS WORLD CUP до Лондона (Велика Британія) змагатись за світову перемогу. Таке право оргкомітетом надано віце-чемпіону як виняток, враховуючи високий рівень і досвід команди ВНТУ.



Переглядів: 3734
Поширень: 0