З 26 лютого по 2 березня 2018 року у Вінницькому національному технічному університеті всьоме відбудуться  інженерні змагання EBEC Challenge (European Best Engineering Competitions Challenge). Організаторами змагань виступатимуть студенти технічного університету - члени організації BEST Vinnytsia.

Для учасників це чудова можливість і продемонструвати свої практичні та аналітичні здібності, креативність та талант. За допомогою інженерних змагань студенти мають можливість розвинути вміння і реалізувати свої ідеї завдяки співпраці з компаніями та спілкуванню з європейською спільнотою. Змагання створені з метою розвитку інженерної думки в Україні шляхом забезпечення сприятливих умов для її виникнення і розвитку.

EBEC Challenge проходитимуть у двох категоріях - Case Study та Team Design, де студенти матимуть змогу працювати над розвитком та вдосконаленням технічних та аналітичних навичок, а також покращити вміння роботи в команді.

Team Design - Вирішення певного технічного завдання командою протягом обмеженого проміжку часу. Результатом (проведення конкурсу) розроблений прототип пристрою, що виконує необхідні функції для розв’язання поставленої задачі.

Case Study - Вирішення аналітичних завдань, детальне дослідження певного об’єкту, проблеми, процесу, що має чіткі часові та просторові межі. Результати досліджень команди представляють шляхом проведення презентації.

Змагання EBEC Challenge проходитимуть у два етапи - локальний та національний. Команди - переможці кожної з категорій змагатимуться на національному етапі в місті Львів.

Захід організовується  локальним Вінницьким осередком Ради студентів технічних університетів Європи - BEST Vinnytsia. Це волонтерська, неполітична та некомерційна організація, діяльність якої, починаючи з 1989 року, направлена на всебічний розвиток студентів.

Проте, захід би і не відбувся без партнерів, яким організатори безмежно вдячні! Учасників підтримуватимуть компанії “Diacom”, ”Tiras”, ”Kness”, ”Zoom Support”, а також профспілка студентів ВНТУ, Департамент соціальної та молодіжної політики, автошкола “Автоучкомбінат”, поліграфія “Octo”, громадська організація “Студентське братство Вінничини”, компанія “ВАК”, школа англійської мови “Flash”.



Переглядів: 1958
Поширень: 0