Найвище звання і головну відзнаку — Гран-Прі Вінницький національний технічний університет отримав на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2018»

З 15 по 17 березня відбулася головна подія освітньої галузі України – Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «WorldEdu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організатор — компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

ВНТУ отримав Гран-прi на мiжнароднiй виставцi "Сучасні заклади освіти-2018"

Окрім Гран-прі ВНТУ здобув золоту медаль — за упровадження сучасних засобів навчання, проектів програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу.

Також ВНТУ отримав сертифікат «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

ВНТУ отримав Гран-прi на мiжнароднiй виставцi "Сучасні заклади освіти-2018"

А ще ВНТУ нагороджено дипломом за презентацію досягнень та інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки.

Почесними грамотами виставки «Сучасні заклади освіти 2018» відзначені ректор ВНТУ Володимир Грабко та ряд науковців вишу — Олександр Романюк, Геннадій Лисенко, Віра Петрук, Євген Паламарчук.

Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала 74 конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії.

Прес-центр ВНТУ http://impuls.vntu.edu.ua/

 



Переглядів: 2868
Поширень: 0