Днями у стінах Вінницького технічного коледжу відбувся заключний етап Конкурсу студентських проектів податкових реформ, який проводився серед студентів коледжів і технікумів Вінницької області.

Відкриваючи захід, голова Ради директорів коледжів і технікумів Вінницької області Олег Домінський, висловив вдячність усім присутнім: організаторам конкурсу, студентам, їхнім керівникам та представникам фіскальної служби регіону за жагу пізнання нового та змін на краще у своїй країні.

Студенти Вінниччини „взялись за податкові реформи”

Студенти Вінниччини „взялись за податкові реформи”

Презентовані членам журі та усім присутнім конкурсні роботи вражали різноплановістю. В них студенти удосконалювали механізми детінізації податків, реформували податок на доходи фізичних осіб та податок на додану вартість. А ще – досліджували проблеми екологічного оподаткування та пропонували шляхи вирішення. Йшлося і про актуальні проблеми протидії та запобігання проявам корупції в органах ДФС.

Студенти Вінниччини „взялись за податкові реформи”

Зауважимо, що під час написання робіт, конкурсанти посилались не тільки на законодавчі норми Податкового кодексу України. У дослідженнях вони  використовували досвід кращих європейських країн у сфері оподаткування та протидії корупції.

Студенти Вінниччини „взялись за податкові реформи”

Отож,  передаючи за дорученням начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського Подяки учасникам конкурсу та їхнім кураторам, очільниця відділу комунікацій Таїса Глімбоцька підсумувала, що власне сама перемога не є головною метою такого заходу. Важливішим є активна життєва позиція, патріотичне налаштування і бажання жити у справедливій і квітучій державі, у якій-би мріяли жити і всі іноземці.



Переглядів: 1936
Поширень: 0