Другого квітня у Вінниці розпочнеться акція «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля». Студенти спільно із Муніципальною поліцією візьмуть участь у загальноміському прибиранні місць загального користування. Також у Вінниці до Дня довкілля, який відзначають у третю неділю квітня, будуть проводитися загальноміські суботники.

Акцію «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля» проводять у місті уже не вперше. Щороку студенти із різних навчальних закладів беруть участь у прибиранні парків, скверів, берегів річок та місць загального користування. Назбирують після зими тони сміття.

«Цього року міська акція «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля» розпочнеться другого квітня, якщо не завадить погода. Студенти усіх навчальних закладів можуть долучитися до прибирання міста. Усім, хто виявить бажання робити своє місто чистішим, ми дамо різнокольорові пакети для збору сміття, щоб одразу сортувати відходи. Наприклад, в пакети синього кольору збиратимуть пластик, який потім буде перероблено на щось корисне», - розповів заступник начальника Муніципальної поліції Віталій Чигур.

Акція «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля» та заходи до Дня довкілля триватимуть у місті до кінця квітня.



Переглядів: 1805
Поширень: 0