У ВНТУ — ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДЕНЬ-ТРЕНІНГ «ГОРИЗОНТ 2020: МОЖЛИВОСТІ УЧАСТІ У 2018-2020 РОКАХ»

17 квітня у Вінницькому національному технічному університеті (головний навчальний корпус, зал ректорату, ауд 210) відбудеться Інформаційний день та практичний тренінг «Горизонт 2020: можливості участі у 2018-2020 роках»

Для участі в Інформаційному дні-тренінгу слід зареєструватися тут 

Захід проходитиме під егідою Міністерства освіти і науки України.

Серед учасників — ВНТУ, НУ «Львівська політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка, Ужгородський національний університет, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

У програмі, яка триватиме впродовж 9.30-15.00, передбачається виступ ректора ВНТУ, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора технічних наук, професора Володимира Грабка.

Доповідь «Програма Горизонт 2020 та процес євроінтеграційних реформ України у сфері науки, технологій та інновацій» виголосить Іван Кульчицький, НКП «Інформаційні та комунікаційні технології», НУ «Львівська Політехніка».

Галина Лазько, НКП «Дії Марії Кюрі для розвитку навичок, навчання та кар'єри», НУ «Львівська Політехніка», розповість про конкурси за напрямом Дії Марії Склодовської-Кюрі: умови участі та фінансові аспекти.

Про конкурси за тематичним напрямом «Енергетика» у робочій програмі на 2018-2020 детально розкаже Артур Воронич, НКП «Безпечна, чиста та ефективна енергетика», ІФНТУНГ.

Учасники Інформаційного дня також довідаються про тематику конкурсів за напрямами

«Інклюзивні, інноваційні та розумні суспільства» і «Майбутні і нові технології»;

«Здоров’я» та «Харчова безпека»

«Інформаційно-комунікаційні технології та додаткові можливості участі малого бізнесу у проектах Горизонт 2020».



Переглядів: 1667
Поширень: 0