18 квітня відбувся старт традиційного загальностудентського проекту «Студентська Ліга 2018». Окремо змагатимуться між собою представники професійно-технічних училищ, навчальних закладів I-II та III-IV рівнів акредитації. Організували змагання для молоді відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Вінницька молодіжна рада та комунальний заклад «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

В рамках проекту «Студентська Ліга 2018» відбудеться турнір з пейнтболу (24 квітня). Змагатимуться також у спортивному орієнтуванні (26 квітня). 10 травня зіграють у інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Відбудеться два турніри з футболу – 14 та 16 травня. А також влаштують чемпіонат з віджимання серед хлопців та з присідання серед дівчат – 22 травня. А з першого по третє червня можна буде взяти участь у військово-патріотичному таборі який проходитиме у Сабарові.

Вінниці стартувала «Студентська ліга 2018»

Після кожного етапу відбуватиметься нагородження учасників та переможців. Усі результати будуть внесені до загальної таблиці, яка і визначить переможців серед професійно-технічних училищ, навчальних закладів 1-2 та 3-4 рівнів акредитації.

Бажаючим долучитися до проекту «Студентська Ліга 2018» необхідно надіслати заявку зі складом команди на електронну пошту [email protected] або за тел.: 093-229-44-47.



Переглядів: 2106
Поширень: 0