Сьогодні вінничани отримали унікальну можливість перевірити рівень власних юридичних знань. Вінниця одне з 30 міст України, яке долучилося до участі в проекті «Всеукраїнський правовий диктант».

Він відбувається з ініціативи Експертної юридичної служби та за підтримки Міністерства юстиції України і має на меті встановлення рівня обізнаності українці щодо своїх прав та обов’язків. В нашій країні такий захід проходить лише вдруге, втім, швидко набирає популярності. Тільки у Вінниці для участі в проекті цього року зареєструвалося понад 200 осіб.

У Вінниці писали Всеукраїнський правовий диктант

У Вінниці писали Всеукраїнський правовий диктант

У Вінниці писали Всеукраїнський правовий диктант

Відбувся правовий диктант на базі Вінницького Національного Технічного університету. Його учасників привітали організатори заходу, зокрема, начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь. Після офіційної частини перейшли до виконання тестових завдань. Учасникам запропонували 50 питань з 5 публічних галузей права: фінанси, здоров’я, соціальна сфера, особиста сфера та безпека. За результатами проекту буде створена карта правового населення України.



Переглядів: 2232
Поширень: 0