Днями представники ГУ ДФС у Вінницькій області мали нагоду прийняти участь у Всеукраїнській науковій конференції студентів та молодих вчених  на тему: «Проблеми розвитку соціально-економічних систем в національній та глобальній економіці», організованій Донецьким національним університетом імені Василя Стуса. Захід відбувся в рамках Меморандуму про партнерство та співробітництво вузу та фіскальної служби Вінницької області.

На початку пленарного засідання учасники конференції ознайомилися з викликами та трендами ринку праці XXI століття, презентованими деканом економічного факультету, д.е.н. професором Шаульською Л.В. Виступ працівника відділу по роботі з персоналом ГУ ДФС у Вінницькій області Іванішеної І.А став продовженням обговорення теми. Інна Анатоліївна розповіла про вимоги до кандидатів на посади у фіскальній службі області, особливості проходження державної служби, систему навчання та підвищення кваліфікації кадрів.

У Вінниці студенти ДонНУ дізнавалися про перспективи працевлаштування у фіскальну службу

Студенти вузу та молоді вчені презентували досить цікаві наукові роботи стосовно дослідження креативної економіки, розвитку фрілансу, веб-сайтів тощо.

У Вінниці студенти ДонНУ дізнавалися про перспективи працевлаштування у фіскальну службу

У ході заходу проректор з наукової роботи ДонНУ Хаджинов І.В. подякував фіскальній службі за співпрацю в навчально-методичній діяльності студентів та молодих науковців.



Переглядів: 1987
Поширень: 0