У Вінниці привітали переможців конкуру «Зразкова садиба-2011»Вже традиційно, четвертий рік поспіль, у Вінниці проводиться конкурс на краще утримання свого приватного будинку. Цьогоріч для участі у ньому було подано 165 заявок. Їх розглянула конкурсна комісія у складі депутатів міської ради, представників департаменту комунального господарства та благоустрою, Асоціації органів самоорганізації населення. Ця комісія визначила кращі 24 будинковолодіння - по одному у кожному квартальному комітеті. Після цього з них було обрано три переможці. Ними стали будинки з адресами вул. Медведєва,64 (господиня Оксана Черноконь); вул. 8-го Березня,5б (господиня Галина Слободян) та вул. Потьомкіна,45 (господиня Марина Горбенко). У Вінниці привітали переможців конкуру «Зразкова садиба-2011»

В подарунок від міської ради власники будинків-переможців отримали шезлонги та парасольки від сонця. «Наш побут визначає наш світогляд. І мені надзвичайно приємно, що у місті є багато привабливих місць, в яких підтримується порядок, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Ми вдячні всім господарям, які вчасно доглядають за своїми садибами, за фасадами, огорожами - це все формує культуру в місті, чистоту, порядок та естетику».

У Вінниці привітали переможців конкуру «Зразкова садиба-2011»«Під час визначення переможців зверталась увага на стан парканів, наявність зовнішнього освітлення, охайність прибудинкових територій, відсутність заборгованості за вивіз ТПВ, участь мешканців в роботі по благоустрою, суботниках та двомісячниках санітарної очистки», - розповідає голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталя Панчук.

Окрім основних переможців, найкращі приватні будинки визначили і у кожному квартальному комітеті. Їх обирали за допомогою мешканців мікрорайонів, які враховували підхід господарів до влаштування будинків та присадибних ділянок. Вони також отримали подарунки - шезлонги.

 


Переглядів: 6550
Поширень: 0