18 вересня, близько 23 год 30 хв. біля населеного пункту Березіно по Барському шосе, водій, особа якого невстановлена,  автомобіля "TOYOTA-CELICA", темно-синього кольору, державні номерні знаки відсутні, допустив зіткнення з автомобілем "FORD-TRANSIT" під керуванням жителя м. Могилів-Подільський, 1953 р.н. , в салоні якого знаходилася пасажирка, 1956 р.н.

УВАГА! Розшукуються свідки ДТП

Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження (ЗЧМТ, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта і грудної клітки) та була госпіталізована в МКЛ ШМД.

Обидва автомобілі поставлено на штраф-майданчики РВ. Вжито заходів по встановленню особи водія автомобіля "TOYOTA-CELICA".

УВАГА! Розшукуються свідки ДТП

Після скоєного ДТП вищезгаданий водій зняв номера з автомобіля і разом із двома пасажирами, які в  ньому знаходилися, забрав особисті речі та покинув місце автопригоди на іншому автомобілі, який приїхав за ними. Відомо, що один із пасажирів може бути серйозно травмований.

УВАГА! Розшукуються свідки ДТП

У зв\'язку із тим, що інформація у базі даних АІС "ДАІ - 2000" на даний автомобіль відсутня, державтоінспекція Вінниччини звертається до громадян, які володіють інформацією щодо особи водія та можливого його місцезнаходження, з проханням повідомити за телефонами  (0432) 59-34-30, моб. 0675943538, ЧЧ УДАІ 59-33-33.

УВАГА! Розшукуються свідки ДТП

Анонімність та конфіденційність гарантуємо!

 


 


Переглядів: 6119
Поширень: 0