Цьогоріч у Вінниці капітальним ремонтом вже відремонтовано 11 вулиць загальною площею понад 78 тис. м2 (зокрема, вулиці Порика, Козицького, Чехова,Пушкіна, Чорновола, Юності та інші). Днями дорожники приступили до виконання цих робіт на вул. Бевза/Винниченко, де завершились роботи по реконструкції теплових мереж. Таким чином, міська влада «вбила одним пострілом двох зайців» - і асфальт новий на цих вулицях з\'явиться, і в п\'яти прилеглих будинках, СЗОШ №8 та Будинку Офіцерів взимку стане значно тепліше.

Крім капітальних ремонтів центральних вулиць міста упродовж цього року виконано і поточний ремонт 134 вулиць. На майже півсотні вулиць здійснювався капітальний та поточний ремонт тротуарів, а за програмою співфінансування з мешканцями вже заасфальтовано шість вулиць приватного сектору.

На ділянці дороги від вулиці Бевза до Вінниченка нещодавно завершились роботи по реконструкції теплової мережі. Загалом було замінено близько 700 метрів попередньо ізольованих труб, крім того, ліквідовано малоефективну котельню, а житлові будинки, які обслуговувались від цієї котельні, - підключені до більш потужної. Відтак, у п\'яти житлових будинках, Будинку Офіцерів та СЗОШ №8 вже цієї зими значно покращиться теплозабезпечення.

Під час робочого об\'їзду територією міста, який відбувся 7 жовтня, очільник Вінниці Володимир Гройсман зазначив, що до настання холодів буде завершено ремонт усіх запланованих на цей рік магістральних автошляхів, а також роботи по асфальтуванню другорядних вулиць. «Наступного року ми формуватимемо план робіт, який буде більш амбітний стосовно другорядних доріг, - говорить Вінницький міський голова Володимир Гройсман. - І з кожним роком ми збільшуватимемо обсяги робіт по другорядних дорогах, прибудинкових територіях і тротуарах. Сьогодні також тривають роботи по зашпаровуванню тріщин на дорогах в рамках підготовки дорожнього господарства до зими. Ми працюємо за такою технологією, яка є прийнятною і з точки зору коштів, які ми витрачаємо, і, відповідно, з точки зору результату, який ми отримуємо. Дороги потрібно не тільки ремонтувати, а й доглядати за ними, і у нас сьогодні є усі необхідні для цього технології».


 


Переглядів: 3292
Поширень: 0