У неділю, той, хто по обіді проїжджав повз Західний автовокзал, потрапив у пробки. Причиною їх стала аварія. Поблизу вокзалу “ЗІЛ” стукнувся у “Пежо”, а те наїхало на пішохода-дідуся.

Юрій, який попав у пробку, згадує: “У неділю аварія паралізувала рух по Хмельницькому і Барському шосе. В місто пробка тягнулась аж до медмістечка. Дощ, мокрота... “транзитки з окружної взагалі вовками вили”. Водії навіть з головної, Хмельницького шосе, пропускали машини з Барського та маршрутки, інакше у тих не було шансів виїхати звідти взагалі. Біля Західного автовокзалу треба встановити світлофор - без варіантів.”

Як повідомили у службі профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області о пів на першу водій “ЗІЛу” виїжджав з Вінниці у напрямку Літина. Він не впорався з керуванням і в\'їхав у припарковане “Пежо”, а те від удару поїхало і збило 73-літнього чоловіка.

Головний лікар Вінницької міської станції швидкої медицини Валентин Фіщук розповів: “Медики бригади, які виїхали на місце ДТП, у дідуся із Зарванців констатували закриту черепно-мозкову травму, забій голови. Надали першу допомогу і доставили у Міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.”

Обставини аварії з\'ясовує слідство.


Переглядів: 4326
Поширень: 0